Permanente make-up

Uw Permanente Make-up is mijn reclame

Permanente make-up is dé manier om er altijd fris en verzorgd uit te zien

Wilt u uw wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde hebben?

Nooit meer bijkleuren met een potlood maar perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna, of u nou lacht of huilt, uw make-up blijft perfect. Als Master specialist in permanente make-up behandel ik u met topkwaliteit pigmenten, de beste technieken en met de nieuwste apparatuur.

De behandeling is altijd afgestemd op uw gezichtsuitdrukking en wensen.

Welke behandeling past het beste bij u?

Samen zoeken we de juiste kleur en vorm die ervoor zorgen dat uw gezicht optimaal tot zijn recht komt:

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en uw wensen of vragen voorleggen aan mij? Vraag dan een vrijblijvend consult aan!

Laat uw gezicht stralen!

Permanente make-up in Limburg

Wenkbrauwen (hairstrokes)

permanente make-up wenkbrauwen
Dunne of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat.

Door de speciale hairstrokes  techniek krijgen uw wenkbrauwen een natuurlijke uitstraling.

Ogen (eyeliner)

eyeliner permanente make-up
Bij het pigmenteren van een eyeliner kunnen de ogen optisch verbeterd worden.
Een ooglijntje kan zowel aan de boven- als aan de onderkant van het oog geplaatst worden. Wanneer kleuren gekozen worden die passen bij de kleur van de iris, kan het oog worden “opgehaald”.

Lippen (lipliner)

Lipliner Permanente make-up
Bij te dunne, te lichte of asymmetrische lippen biedt permanente make-up een unieke kans voor optische verbetering.
U heeft de keuze uit Lipliner, de lippen iets ingeschaduwd of volledig ingekleurde lippen.

Permanente make-up: Het beste wat u uzelf of een ander cadeau kunt doen!

Wilt u iemand origineel verrassen? Dan kunt u hier een Cadeaubon voor een permanente make up behandeling bestellen. Voor zowel wenkbrauwen, eyeliner als de lippen.
  • 24 uur per dag een stralend uiterlijk
  • Geen uitgelopen make-up na het sporten/zwemmen
  • Ideaal voor mensen met een strak schema
  • Geen allergische reacties op cosmeticaproducten
  • Ideaal bij contactlenzen
  • Bespaart dagelijks veel tijd
  • Na een avondje stappen ziet u er nog schitterend uit
In mijn salon wordt gewerkt volgens de HAMCODE en de strenge regels van de GGD. Ik werk met veilige apparatuur en pigmenten van topkwaliteit.

Bij iedere behandeling worden nieuwe naalden gebruikt om de steriliteit en hygiëne te garanderen. De naald wordt in het bijzijn van de klant uit de verpakking gehaald en na gebruik vernietigd.

Lees de ervaringen van enkele van mijn klanten over permanente make-up voor de lippen.

Of bekijk de resultaten van mijn tevreden klanten in het portfolio en overtuig uzelf!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor de specifieke Permanente Make-up behandelingen? Bekijk ze hier!

U kunt hier ook direct een consult aanvragen om uw wensen of vragen te bespreken.

Wanneer u een afspraak heeft aangevraagd, krijgt u een bevestiging dat uw mail verzonden is, alsook een link om het intakeformulier te downloaden.

Dit is om meer tijd en aandacht aan uw behandeling te kunnen besteden en minder aan het samen invullen van het formulier. Want dat kunt u ook prima vooraf zelf invullen. Maar zijn er toch nog vragen, dan beantwoord ik deze uiteraard graag.

U kunt dit intakeformulier hier downloaden.

Mijn werkwijze als PMU specialist

Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij een tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter.
Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi, vaak nog langer. De pigmenten die ik gebruik zijn kleurvast en worden na verloop van tijd niet rood of blauw. Toch is het van belang dat u van tijd tot tijd de PMU laat opfrissen. Indien u al klant bent bij Cosmetic Xpert stuur ik u op tijd een bericht voor een gratis check-up.
Permanente make-up laten zetten in Limburg

Het aanbrengen van permanente make-up is een vak apart. De  behandelingen worden in mijn salon deskundig en secuur uitgevoerd.

Maria en haar ervaring met permanent make-up voor de lippen door Cosmetic Xpert

Maria: eigenzinnig, nuchter en energiek! 🤩
Maria is net klaar met haar werk als 1e medewerker horeca bij Gasterie de Bokkereyer in Sweikhuizen. Haar lange haren in een staart en een bescheiden make-up. Voor wie even de tijd neemt om Maria te bekijken, is haar grootste liefhebberij niet moeilijk te ontdekken: “zumba” staat in vette letters op haar sweater gedrukt. Alles aan deze dame is energiek en nuchter.
Maria en haar ervaring met permanente make-up bij Cosmetic Xpert
Sportief is Maria altijd geweest (fitness, voetbal en cardio) en sinds 3 jaar is ze compleet verknocht aan zumba. Lessen, demonstraties en events; overal is ze voor te porren. Het zijn de energieke bewegingen in combinatie met de vrolijke opzwepende muziek die haar betoverd hebben.
Nee, ijdel is ze niet. Het gemak is haar voornaamste motivatie voor permanente make-up voor de lippen. Ook is ze nu verlost van die vervelende jeuk na het opbrengen van make-up. En uiteraard is ze blij met haar voller ogende en bescheiden getinte lippen. Eigengereid als ze is, heeft ze vooraf niets tegen haar man gezegd. Lachend vertelt zij: “dat zou alleen maar onnodige discussie en twijfel opleveren en eenmaal behandeld vindt hij het vast mooi”. Ze had gelijk, ook hij is blij met het mooie resultaat 😉
Sinds oktober 2018 zien Maria’s lippen er altijd prachtig verzorgd uit, ook tijdens haar drukke horecabaan en haar Zumba activiteiten. “Voor mijn PMU behandeling was de lippenstift binnen een half uur al van mijn lippen verdwenen, ongeacht het merk van de lippenstift. Nu blijven mijn lippen zelfs na een 5-uur durend Zumba-event nog prachtig gekleurd!”!
Regelmatig krijgt ze nu de vraag “Hoe blijft je lippenstift zo goed zitten, welk merk gebruik je?!”.

Haar antwoord: Cosmetic Xpert!!!
Dan heb jij binnenkort ook altijd perfect gekleurde lippen, zonder enige moeite!

Permanente make up recensies van tevreden klanten