Permanente make up lippen ervaringen

Prachtige lippen 24 uur per dag, zonder gedoe met lippotlood of lippenstift.

HomePermanente make-upPermanente make up lippen ervaringen

Het mooiste cadeau aan jezelf… 24/7 perfecte lippen!

Let op dit is Gaby Van de Poel, al jaren klant vanCosmetic Xpert. Graag stel ik deze bijzondere dame aan jullie voor.

Gaby (48) is een trendsettende modeondernemer uit Geleen. 15 jaar lang heeft zij op de leerlingenadministratie gewerkt van een onderwijsinstelling. Maar tijdens een trip in Bulgarije werd het haar duidelijk dat haar passie in de mode en het zelfstandig ondernemerschap lag. De sprong werd genomen en SMAAK werd een feit. In haar eigenzinnige modezaak biedt zij unieke collecties voor eigenwijze en stoere vrouwen die hun vrouwelijkheid omarmen.

Het is Gaby’s vak en passie om vrouwen door middel van een passende garderobe, hun persoonlijkheid en kracht te laten tonen. Door haar affiniteit met looks en oog voor detail is zij bij mij als klant terecht gekomen. Enkele jaren geleden is ze begonnen met PMU, eerst haar wenkbrauwen en daarna een eyeliner.

Onlangs mocht ik ook haar prachtige lippen benadrukken met permanente make-up.

Als sociaal actief en ondernemende dame hecht Gaby er waarde aan dat ze er altijd op en top uitziet. Permanente make-up maakt haar hectische leven een stuk eenvoudiger. Als je lippen er al mooi en verzorgd uitzien, nog voor je uit je bed stapt, begin je de dag al goed! Hoe vroeg je dag ook begint, hoe vol je agenda ook is, je lippen zitten altijd perfect.

Wil jij, net als Gaby, ook iedere dag wakker worden met perfecte lippen?

Wil jij, net als Gaby, ook iedere dag wakker worden met perfecte lippen? Neem contact op met mij voor een vrijblijvende intake.

Valentijnslippen om te zoenen....24/7 perfecte lippen!!! 

Valentijnsdag staat voor de deur, hét moment voor adembenemende lippen: lippen om te zoenen 🙂 Graag stel ik jullie voor aan deze prachtige dame… Chazz. 

Deze actieve en ambitieuze 3e jaars European Law student uit Maastricht is een echte carrière tijger. Naast haar studie werkt ze bij Hello Law, een callcenter voor juridisch advies. Ook is ze betrokken bij EuroMUN, een simulatie van internationale organisaties voor studenten. Het is haar droom om jurist te worden bij een multinational, de Europese Unie of het Europese Gerechtshof. 

Al sinds kleins af aan is Chazz (21) gefascineerd door make-up, één van haar hobby’s is visagie. Onlangs werd een langgekoesterde wens waarheid, van haar ouders kreeg ze tijdens de Kerst een Cosmetic Xpert PMU behandeling voor de lippen cadeau. De behandelingen zijn achter de rug en het resultaat mag gezien worden!

Chazz voelt zich nog mooier en zekerder, want of ze nu aan het debatteren is, juridisch advies geeft, op stap is met dispuutvriendinnen, fanatiek aan het sporten of een Valentijnsdate heeft —-> 24/7 heeft ze de perfecte lippen! 

Wil jij, net als Chazz, ook iedere dag lippen om te zoenen?

Wil jij, net als Chazz, ook iedere dag lippen om te zoenen? Neem contact op met Cosmetic Xpert voor een vrijblijvende intake.

Wil jij ook 24 uur per dag mooie lippen? Dat kan met Permanente make-up!

Maak een afspraak voor een intake gesprek met Cosmetic Xpert. Bel direct +31 (0)6 24 856 378 of maak gebruik van het contactformulier voor een afspraak.

Boek afspraak

Hippe oma om te zoenen....24/7 perfecte lippen!!!

Wil jij, net als Kitty, ook iedere dag zeker zijn van prachtige lippen en vol van het leven genieten?

Wil jij, net als Kitty, ook iedere dag zeker zijn van prachtige lippen en vol van het leven genieten?

Graag stel ik jullie voor aan deze prachtige dame, dierenliefhebster, actieve levensgenieter, maar bovenal…. hippe oma Kitty.

Kitty is gefascineerd door het naleven van een gezonde levensstijl. Een aantal keren per week is deze 65plusser in de sportschool te vinden. Ze rookt noch drinkt en dagelijks streeft ze een gezond eetpatroon na. Nog altijd is ze actief als ambulant pedicure, met veel zorg en aandacht staat zij van maandag tot en met donderdag klaar voor haar klanten. En iedere week maakt zij tijd voor haar twee oogappels, haar kleinzonen Jordy en Quinten.

Regelmatig gaat ze met vriendinnen op pad: naar de bioscoop, een citytrip en af en toe een 30+ party. Kitty hecht veel waarde aan een verzorgd en tijdloos uiterlijk: iedere vier weken bezoekt ze haar kapper en laat ze haar nagels en wimpers bijwerken. Met PMU is Kitty zo’n 10 jaar geleden begonnen, een liplijntje en haar wenkbrauwen.

Twee jaar geleden is ze bij Cosmetic Xpert terecht gekomen, omdat ze nu eens ècht werk wilde maken van mooie lippen. Om de lippen voller te laten lijken en beter uit te laten komen, heb ik Kitty’s lippen iets donkerder gekleurd. Het resultaat mag gezien worden, Kitty is meer dan trots op haar lippen.

Leeftijd, levensstijl, interesses….. het maakt niets uit, iedereen mag zichzelf zijn. Wat de klanten van Cosmetic Xpert gemeen hebben, is de wens trots te zijn op wie zij zijn!

De vrijheid tegemoet op je motor… met 24/7 perfecte lippen!

Wil jij, net als Manon, ook iedere dag zeker zijn van prachtige lippen?

Wil jij, net als Manon, ook iedere dag zeker zijn van prachtige lippen?

Deze mooie stoere dame, Manon, is klant van Cosmetic Xpert.

In haar vrije tijd luistert deze vrijgezelle schoonheid het liefst naar snoeiharde rockmuziek en toert ze rond op haar motor, alleen of met de jongens van haar motorclub. Al van jongs af aan heeft ze een voorliefde voor de stoere “way of life”. Maar laat je niet misleiden door haar stoere buitenkant, Manon is bovenal een hele lieve zachte dame die al op jonge leeftijd een enorm gevoel voor rechtvaardigheid ontwikkelt. Ze besluit dan ook om een studie rechten te gaan volgen.

Manon werkt inmiddels als jurist voor de overheid, maar stiekem droomt ze van een eigen tattooshop en een motorzaak.

Ruim een jaar geleden kwam ze bij Cosmetic Xpert terecht voor permanente make-up voor haar lippen. Nu rijdt ze door weer en wind de vrijheid tegemoet, verzekerd van prachtig verzorgde lippen!

Aan het werk als jurist, een biertje drinkend met vrienden of rondtoerend op haar motor —-> 24/7 de perfecte lippen!