Permanente make-up voor de lippen

Lipliner, lipschaduw of full lips, laat uw mond mooier uitkomen!

Met permanente make up zien je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit.

Lippen onderscheiden zich totaal van de andere delen van ons gezicht waar permanente make-up wordt aangebracht.
De lippenhuid bevat bijvoorbeeld geen haartjes en er is een grotere bloedtoevoer. De vorm van de mond wordt bepaald door de tonus van de spier, door de vorm van de onderliggende beenderen en van het gebit. De spier van de mond is een kringspier. Met het vorderen van de jaren verdwijnen de volle lippen van onze jeugd. Vooral de bovenlip is doorgaans dunner dan de onderlip.
Door het tekenen van de lippen – via permanente make-up – kunnen de lippen in evenwicht worden gebracht en optisch beter ogen. U heeft de keuze uit lipliner, lippen iets in geschaduwd of full lips. Bij bijvoorbeeld te dunne, te lichte of asymmetrische lippen is permanente make-up een unieke kans. Voor een mooie lippencontour bestaan met permanente make-up verschillende mogelijkheden.

Geef uw lippen een boost!

Full lips - permanente make-up voor de lippen

Een natuurlijke kleur in de lippen zorgt voor een perfect gevormde mond. Kies voor een meer intensieve kleur en geef uw lippen een boost!

Belangrijk om te weten

Permanente make-up is geen vervanging voor lipstick
Zo intensief van kleur en compact als bij een lipstick kan een lipliner of full lips nooit worden. Ook kan – afhankelijk van of men het koud of warm heeft – de kleur van dag tot dag verschillen. Een lipgloss kan ervoor zorgen dat de kleur nog rijker naar voren komt.

Wilt u een permanente make-up behandeling voor de lippen?

Bel direct +31 (0)6 24 856 378 of maak gebruik van het boekingsformulier voor een afspraak.

Pigmenten

Hoogwaardige pigmenten voor de permanente make up
De pigmenten die ik gebruik zijn doorschijnend. Omdat de kleuren transparant zijn, moeten er in verhouding meer laagjes over elkaar worden aangebracht om een effect te krijgen. Met andere woorden: een lip kost tijd.

Full lips

Permanente make up voor de lippen - full lips

Een prachtig effect wordt verkregen door het volledig opvullen van de lippen met kleur, zodat de lippen optisch voller ogen. Bleke lippen krijgen met permanente make-up een flinke oppepper.

Lip schaduw

Permanente make up voor de lippen met Lipschaduw
Bij een lipschaduw wordt de lipliner iets dikker getekend zodat er een gedeeltelijke inschaduwing – met pigment – van de lippen ontstaat. Voor verbluffende lippen!

Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er op elk moment van de dag verzorgd uit wil zien.

Voor vrouwen en mannen die er altijd verzorgd uit willen zien, een correctie nodig hebben, maar ook voor mensen met een allergie bij gewone make-up of sportieve mensen. Lees de permanente make-up ervaringen van mijn tevreden klanten en overtuig uzelf!

Maria en haar ervaring met permanent make-up voor de lippen door Cosmetic Xpert

Maria: eigenzinnig, nuchter en energiek! 🤩
Maria is net klaar met haar werk als 1e medewerker horeca bij Gasterie de Bokkereyer in Sweikhuizen. Haar lange haren in een staart en een bescheiden make-up. Voor wie even de tijd neemt om Maria te bekijken, is haar grootste liefhebberij niet moeilijk te ontdekken: “zumba” staat in vette letters op haar sweater gedrukt. Alles aan deze dame is energiek en nuchter.
Maria en haar ervaring met permanente make-up bij Cosmetic Xpert
Sportief is Maria altijd geweest (fitness, voetbal en cardio) en sinds 3 jaar is ze compleet verknocht aan zumba. Lessen, demonstraties en events; overal is ze voor te porren. Het zijn de energieke bewegingen in combinatie met de vrolijke opzwepende muziek die haar betoverd hebben.
Nee, ijdel is ze niet. Het gemak is haar voornaamste motivatie voor permanente make-up voor de lippen. Ook is ze nu verlost van die vervelende jeuk na het opbrengen van make-up. En uiteraard is ze blij met haar voller ogende en bescheiden getinte lippen. Eigengereid als ze is, heeft ze vooraf niets tegen haar man gezegd. Lachend vertelt zij: “dat zou alleen maar onnodige discussie en twijfel opleveren en eenmaal behandeld vindt hij het vast mooi”. Ze had gelijk, ook hij is blij met het mooie resultaat 😉
Sinds oktober 2018 zien Maria’s lippen er altijd prachtig verzorgd uit, ook tijdens haar drukke horecabaan en haar Zumba activiteiten. “Voor mijn PMU behandeling was de lippenstift binnen een half uur al van mijn lippen verdwenen, ongeacht het merk van de lippenstift. Nu blijven mijn lippen zelfs na een 5-uur durend Zumba-event nog prachtig gekleurd!”!
Regelmatig krijgt ze nu de vraag “Hoe blijft je lippenstift zo goed zitten, welk merk gebruik je?!”.

Haar antwoord: Cosmetic Xpert!!!
Dan heb jij binnenkort ook altijd perfect gekleurde lippen, zonder enige moeite!

Permanente Make up Recensies van tevreden klanten