Permanente make-up voor de lippen

Lipliner, lipschaduw of full lips, laat uw mond mooier uitkomen!

HomePermanente make-upPermanente make-up voor de lippen

Geef uw lippen een boost!

Lippen onderscheiden zich totaal van de andere delen van ons gezicht waar permanente make-up wordt aangebracht.

De lippenhuid bevat bijvoorbeeld geen haartjes en er is een grotere bloedtoevoer. De vorm van de mond wordt bepaald door de tonus van de spier, door de vorm van de onderliggende beenderen en van het gebit. De spier van de mond is een kringspier. Met het vorderen van de jaren verdwijnen de volle lippen van onze jeugd. Vooral de bovenlip is doorgaans dunner dan de onderlip.

Door het tekenen van de lippen – via permanente make-up – kunnen de lippen in evenwicht worden gebracht en optisch beter ogen. U heeft de keuze uit lipliner, lippen iets ingeschaduwd of full lips.
Bij bijvoorbeeld te dunne, te lichte of asymmetrische lippen is permanente make-up een unieke kans. Voor een mooie lippencontour bestaan met permanente make-up verschillende mogelijkheden.

Bekijk onze prijslijst

Natuurlijk mooi

lipliner-permanente-make-up

Een natuurlijke kleur in de lippen zorgt voor een perfect gevormde mond.

Permanente make-up is geen vervanging voor lipstick

Zo intensief van kleur en compact als bij een lipstick kan een lipliner of full lips nooit worden. Ook kan - afhankelijk van of men het koud of warm heeft - de kleur van dag tot dag verschillen. Een lipgloss kan ervoor zorgen dat de kleur nog rijker naar voren komt.

Wilt u een permanente make-up behandeling?

Bel direct +31 (0)6 24 856 378 of maak gebruik van het boekingsformulier voor een afspraak met de permanente make-up specialiste.

Afspraak maken

Pigmenten

pigmenten-permanente-make-upDe pigmenten die wij gebruiken zijn doorschijnend. Omdat de kleuren transparant zijn, moeten er in verhouding meer laagjes over elkaar worden aangebracht om een effect te krijgen. Met andere woorden: een lip kost tijd.

Full lips

fullips-permanente-make-upEen prachtig effect wordt verkregen door het volledig opvullen van de lippen met kleur, zodat de lippen optisch voller ogen. Bleke lippen krijgen met permanente make-up een flinke oppepper

Lip schaduw

lipschaduw-permanente-make-upBij een lipschaduw wordt de lipliner iets dikker getekend zodat er een gedeeltelijke inschaduwing – met pigment – van de lippen ontstaat. Voor verbluffende lippen!

Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er op elk moment van de dag verzorgd uit wil zien.

Voor vrouwen en mannen die er altijd verzorgd uit willen zien, een correctie nodig hebben, maar ook voor mensen met een allergie bij gewone make-up of sportieve mensen. Lees de permanente make-up ervaringen van onze tevreden klanten en overtuig uzelf!

Afspraak maken