Permanente make-up voor de ogen

Voor een verbluffende oogopslag.

HomePermanente make-upPermanente make-up voor de ogen

Laat uw ogen stralen

Bij het pigmenteren van een eyeliner kunnen bolle ogen, diepliggende ogen, rechte ogen, ogen die dicht bij elkaar staan en ogen die ver uit elkaar staan optisch verbeterd worden. Een ooglijntje kan zowel aan de boven- als aan de onderkant van het oog geplaatst worden. Wanneer kleuren gekozen worden die passen bij de kleur van de iris, kan het oog worden “opgehaald”.

Wimperpigmentatie permanente make-up

De wimperlijn kan worden ingekleurd (wimperpigmentatie). Zo wordt een “volle” oogopslag gesuggereerd, terwijl men er niet opgemaakt uitziet. Een boost voor het ego.

Om de ogen te accentueren kunnen subtiele stipjes tussen de wimpers geplaatst worden (pointillisme-techniek) of er kan een echte eyeliner geplaatst worden.

Bekijk onze prijslijst

Natuurlijke oogopslag

eyeliner permanente make-up

Eyeliner boven en onder het oog

Het mooiste resultaat wordt meestal verkregen als zowel boven als onder het oog een lijntje aangebracht wordt. Alleen een onderlijntje kan soms wel maar voorzichtigheid is hier geboden. U wilt immers niet dat er een "hangend effect" verkregen wordt.

Wilt u een permanente make-up behandeling?

Bel direct +31 (0)6 24 856 378 of maak gebruik van het boekingsformulier voor een afspraak met de permanente make-up specialiste.

Afspraak maken