Permanente make-up voor de wenkbrauwen

Met PMU hairstrokes geef ik je de mooie volle wenkbrauwen die je wenst.

Permanent strakke en goed gevormde wenkbrauwen?

Nooit meer met een pincet uw wenkbrauwen in vorm brengen?

Permanente make-up voor de wenkbrauwen maakt het mogelijk. Het wordt ook wel wenkbrauwen tatoeëren genoemd, maar het is geen tatoeëren. Deze vorm van visagie brengt kleurpigment aan op de plaats van de wenkbrauwen.
Hierdoor krijgen uw wenkbrauwen een vollere kleur en zijn ze altijd goed in vorm. Het trekt de aandacht naar uw ogen, daar waar u de aandacht wilt. Deze behandeling is in trek bij jong en oud en zowel geschikt voor vrouwen als mannen.

De perfecte volle wenkbrauwen

permanente make-up wenkbrauwen
De ogen krijgen een mooie “open” blik, lijken gelift en u lijkt 5 à 7 jaar jonger!

Wilt u een permanente make-up behandeling voor uw wenkbrauwen?

Bel direct +31 (0)6 24 856 378 of maak gebruik van het boekingsformulier voor een afspraak.

Zacht ingeschaduwde wenkbrauw

Deze techniek is goed toepasbaar bij dun en licht geworden wenkbrauwen. Ook bij het zeer warme en lichte huidtype is dit een goede keuze. In bijna alle gevallen is het verven van de wenkbrauwen na de behandeling verleden tijd. De wenkbrauwen hebben na genezing een zacht gepoederde uitstraling en zijn niet te opvallend. Epileren is voortaan eenvoudig, want de mooie vorm is al aangebracht.

Opvullen door middel van hairstrokes

U heeft nog duidelijk aanwezige wenkbrauwen maar de vorm zou geaccentueerd mogen worden, er ontbreken enkele haartjes. Door middel van de haartjes techniek worden -niet van echt te onderscheiden- haartjes in de huid aangebracht. Uw wenkbrauwen ogen weer vol en de vorm is perfect geaccentueerd. Heel natuurlijk!

Correctie wenkbrauwhaartjes

U heeft (nagenoeg) geen wenkbrauwen meer en u wilt weer volledige wenkbrauwen? Dit kan door middel van hairstrokes in combinatie met de schaduw techniek. Het resultaat oogt zeer natuurlijk. Hierdoor is deze methode ook geschikt voor een alopecia patiënt of na een chemo kuur.

Bent u nog niet klaar voor permanente make-up?

Bekijk dan eens de Cosmetic Brow of Tinted Lashes behandeling. De Cosmetic Brow is eyebrow shaping op zijn best! Méér dan puur epileren, waxen en/of harsen. Of probeer eens de Tinted Lashes behandeling, ideaal voor de vrouw die weinig tijd heeft voor de dagelijkse mascara sessie.