Over Cosmetic Xpert

Instituut voor Permanent Make-up behandelingen

Wie is Cosmetic Xpert

Mijn naam is Ilona van der Sande en ik ben sinds 1999 de trotse eigenaresse van Cosmetic Xpert. Mijn nieuwsgierigheid, als klein meisje al, naar de werking van de huid heeft geleid tot mijn passie voor het oplossen van huidproblemen en het in topconditie brengen van de huid. Later is hier nog een andere grote passie bijgekomen, namelijk permanente make-up. Inmiddels mag ik mijzelf op dit gebied master specialiste noemen.

Regelmatig volg ik nascholing en masterclasses om mijn deskundigheid te blijven verhogen en vernieuwen. Zo kan ik inmiddels wel zeggen dat mijn hairstroke techniek voor wenkbrauwen niet van echt te onderscheiden is.

"Ik hecht grote waarde aan hygiëne en goede productkwaliteit. Bij Cosmetic Xpert wordt dan ook alleen gewerkt topkwaliteit pigmenten, de beste technieken en met de nieuwste apparatuur."

Graag verwelkom ik u in mijn sfeervolle en professionele salon, maar nog liever zie ik u stralend en gelukkig na een behandeling de salon weer verlaten.

 

Cadeaubon - leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!

Wilt u iemand anders verwennen met een product, een Cosmetic Brow of Tinted Lashes behandeling of permanente make-up van Cosmetic Xpert? Een bijzonder geschenk voor vrienden, familie, personeelsleden en zakenrelaties.

Permanente Make-up

Permanente make-up is dé manier om er altijd fris en verzorgd uit te zien.

Nooit meer bijkleuren met een potlood maar perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna, of u nou lacht of huilt, uw make-up blijft perfect.

Als permanente make-up Master specialist behandel ik u met topkwaliteit pigmenten, de beste technieken en met de nieuwste apparatuur. De behandeling is altijd afgestemd op uw gezichtsuitdrukking en wensen.

Cosmetic Brow & Tinted Lashes

De Cosmetic Brow is de ideale oplossing voor als u nog niet klaar bent voor permanente make-up. 

De Cosmetic Brow is eyebrow shaping op zijn best! Méér dan puur epileren, waxen en/of harsen. 

Probeer ook eens een Tinted Lashes behandeling, ideaal voor de vrouw die weinig tijd heeft voor de dagelijkse mascara sessie.

Masterclass Permanent Make-up

Zet u permanente make-up en wilt u uw technieken bijschaven?

Of heeft u net de basisopleiding afgerond, maar voelt u zich toch nog onzeker? Schrijf u dan in voor een privétraining.

Ik geef uitsluitend privé trainingen zodat ik optimale aandacht kan garanderen. Een PMU basis opleiding is hierbij vereist (bij een leerbedrijf zoals Hulscher Cosmetics, Ecuri, Nouveau Contour e.d.). Vraag naar de mogelijkheden.