Over Cosmetic Xpert

Instituut voor huidverbetering en permanente make-up

HomeOver Cosmetic Xpert

Wie is Cosmetic Xpert

Ilona van der Sande is sinds 1999 de trotse eigenaresse van Cosmetic Xpert. Haar nieuwsgierigheid, als klein meisje al, naar de werking van de huid heeft geleid tot haar passie voor het oplossen van huidproblemen en het in topconditie brengen van de huid. Later is hier nog een andere grote passie bijgekomen, namelijk permanente make-up. Inmiddels mag Ilona zichzelf op dit gebied master specialiste noemen.

Regelmatig volgt Ilona nascholing en masterclasses om haar deskundigheid te blijven verhogen en vernieuwen. Zo is bijvoorbeeld haar verbluffende hairstroke techniek voor wenkbrauwen niet van echt te onderscheiden.

Ilona hecht grote waarde aan hygiëne en goede productkwaliteit. Bij Cosmetic Xpert wordt dan ook alleen gewerkt topkwaliteit pigmenten, de beste technieken en met de nieuwste apparatuur.

Graag verwelkomt zij u in haar sfeervolle en professionele salon, maar nog liever ziet zij u stralend en gelukkig haar salon weer verlaten.

Ilona van der Sande

Ilona van der Sande - PMU expert

Cadeaubon - leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!

Wilt u iemand anders verwennen met een product, een Cosmetic Brow of Tinted Lashes behandeling of permanente make-up van Cosmetic Xpert? Een bijzonder geschenk voor vrienden, familie, personeelsleden en zakenrelaties.

Aanvragen

Cosmetic Xpert is gespecialiseerd in:

Permanente make-up is dé manier om er altijd fris en verzorgd uit te zien. Nooit meer bijkleuren met een potlood maar perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna, of u nou lacht of huilt, uw make-up blijft perfect. Permanente make-up specialiste Ilona behandelt u met topkwaliteit pigmenten, de beste technieken en met de nieuwste apparatuur. De behandeling is altijd afgestemd op uw gezichtsuitdrukking en wensen.

Onze Cosmetic Brow is de ideale oplossing voor als u nog niet klaar bent voor permanente make-up. De Cosmetic Brow is eyebrow shaping op zijn best! Méér dan puur epileren, waxen en/of harsen. Probeer ook eens onze Tinted Lashes behandeling, ideaal voor de vrouw die weinig tijd heeft voor de dagelijkse mascara sessie.

Biedt u nog geen permanente make-up aan in uw salon?

Bent u een schoonheidsspecialiste met een eigen salon (ook aan huis) of runt u een beauty instituut en bent u op zoek naar een specialist in permanente make-up?

Cosmetic Xpert kan dit op de gewenste locatie voor u verzorgen met de speciale “mobiele PMU”. Zo kunt u uw bestaande klanten een extra service bieden en bovendien zult u nieuwe klanten aantrekken. U hoeft hier zelf niets voor te doen. Voor alle apparatuur en benodigdheden voor de behandelingen van de permanente make-up wordt gezorgd. U hoeft dus zelf geen dure apparatuur aan te schaffen. Tevens kan Cosmetic Xpert een GGD certificaat aanvragen bij langdurige samenwerkingsverbanden.

Laten we samenwerken

Masterclasses

Regelmatig organiseert Cosmetic Xpert diverse masterclasses voor con-collega’s. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van PMU? Bezoek dan één van de masterclasses van de PMU-specialiste.

Vanwege het enorme succes van deze masterclasses, is het zaak dat u zich snel inschrijft om een plek te bemachtigen! Om volledig op de hoogte te blijven van het aanbod in masterclasses en de bijbehorende data, schrijf u dan hieronder in voor de nieuwsbrief van Cosmetic Xpert.

Bekijk hier alle masterclasses die Cosmetic Xpert.