Cadeaubon aanvragen

HomeCadeaubon aanvragen

Geef een PMU behandeling cadeau

Bij Cosmetic Xpert kunt u ook terecht voor een cadeaubon om een PMU behandeling cadeau te doen aan een vriend/vriendin of familielid. Deze cadeaubon is dé manier om uzelf of iemand anders te verwennen. Geniet van een heerlijk product, Permanente make-up of een Cosmetic Brow & Tinted Lashes behandeling bij onze schoonheidssalon.

Met een ruime keus aan mogelijkheden is er voor ieder een mooi en passende behandeling te vinden. De Cosmetic Xpert cadeaubon is een jaar lang te gebruiken en al beschikbaar vanaf €25,00.

De kadobon is geschikt voor iedere gelegenheid en een leuk kado voor zowel mannen als vrouwen. Of het nou voor moederdag, vaderdag, een verjaardag, als relatiegeschenk of zomaar is; onze cadeaubon is altijd een leuke verrassing.

De Cosmetic Xpert cadeaubon is leuk om te geven, maar uiteraard ook leuk om te krijgen!

 

Cadeaubon bestellen

Wijze van betaling

Betaling per overschrijving houdt in dat u het bedrag handmatig overmaakt op een later tijdstip. De cadeaubon wordt pas verzonden als uw betaling binnen is. Gelieve "cadeaubon en het bedrag" te gebruiken als de betalingsreferentie. Houdt rekening met een termijn van 3 tot 5 werkdagen voordat uw betaling bij mij binnen is.

U kunt de onderstaande gegevens gebruiken om uw betaling over te maken.

Rekeninghouder: Cosmetic Xpert
Rekeningnummer: NL90 RABO 0145 6946 66
BIC: RABONL2U

Voor wie is de cadeaubon

Contactgegevens ontvanger cadeaubon

Uw contact gegevens

Of een andere behandeling

Bent u nog niet klaar voor permanent make-up?

Dan hebben wij de ideale oplossing voor u: Cosmetic Brow. De Cosmetic Brow is eyebrow shaping op zijn best! Méér dan puur epileren, waxen en/of harsen. Probeer ook eens onze Tinted Lashes behandeling, ideaal voor de vrouw die weinig tijd heeft voor de dagelijkse mascara sessie.

Cosmetic Brow is eyebrow shaping op zijn best!

Over de cadeaubon

 

cadeaubon

Er zijn al cadeaubonnen vanaf €25,00. 

Voor het opsturen geldt een minimaal bedrag van €50,00.

Vul het formulier in en wij nemen z.s.m. uw bestelling in behandeling.

Zodra het bedrag door ons ontvangen is wordt de cadeaubon, uiteraard feestelijk verpakt, toegestuurd. Tenzij u heeft aangegeven dat u de cadeaubon kom ophalen. Dan nemen wij uiteraard contact met u op om een afhaalmoment in te plannen.

Permanente make-up

permanente make-up

Master specialiste Ilona behandelt u met topkwaliteit pigmenten met behulp van de beste methodes en de nieuwste apparatuur.

Meer weten?

Cosmetic Brow & Tinted Lashes

COSMETIC BROW & TINTED LASHES

Onze Cosmetic Brow & Tinted Lashes behandelingen zijn de ideale oplossing voor als u nog niet klaar bent voor permanente make-up.

Meer weten?

Masterclass PMU

Masterclass permanent make-up

Zet u permanente make-up en wilt u uw technieken bijschaven? Of net de basisopleiding afgerond, maar toch nog onzeker? Schrijf u dan in voor een privétraining.

Meer weten?