Cadeaubon aanvragen

Subtitel

Geef een PMU behandeling cadeau

Bij Cosmetic Xpert kunt u ook terecht voor een cadeaubon om een PMU behandeling cadeau te doen aan een vriend/vriendin of familielid. Deze cadeaubon is dé manier om uzelf of iemand anders te verwennen. Geniet van een heerlijk product, Permanente make-up of een Cosmetic Brow & Tinted Lashes behandeling in mijn schoonheidssalon.
Met een ruime keus aan mogelijkheden is er voor ieder een mooi en passende behandeling te vinden. De Cosmetic Xpert cadeaubon is een jaar lang te gebruiken en al beschikbaar vanaf €25,00.
De kadobon is geschikt voor iedere gelegenheid en een leuk kado voor zowel mannen als vrouwen. Of het nou voor moederdag, vaderdag, een verjaardag, als relatiegeschenk of zomaar is; onze cadeaubon is altijd een leuke verrassing.
De Cosmetic Xpert cadeaubon is leuk om te geven, maar uiteraard ook leuk om te krijgen!

Nog niet klaar voor permanent make-up?

Dan heb ik de ideale oplossing voor u: Cosmetic Brow. De Cosmetic Brow is eyebrow shaping op zijn best! Méér dan puur epileren, waxen en/of harsen. Probeer ook eens mijn Tinted Lashes behandeling, ideaal voor de vrouw die weinig tijd heeft voor de dagelijkse mascara sessie.

Cadeaubon bestellen

Over de cadeaubon

cadeaubon
Er zijn al cadeaubonnen vanaf €25,00. Voor het opsturen geldt een minimaal bedrag van €50,00.
Vul het formulier in en ik neem z.s.m. uw bestelling in behandeling.
Zodra ik het bedrag heb ontvangen, wordt de cadeaubon, uiteraard feestelijk verpakt, toegestuurd.
Heeft u aangegeven dat u de cadeaubon komt ophalen. Dan nee ik contact met u op om een afhaalmoment in te plannen.