Behandeling Permanente Make-up

Hoe verloopt een permanente make-up behandeling?

U wilt graag permanente make-up laten aanbrengen

In mijn salon wordt gewerkt volgens de HAMCODE en de strenge regels van de GGD. Ik werk uitsluitend met veilige apparatuur en pigmenten van topkwaliteit.

Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij een tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter. 

Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi, vaak nog langer. De pigmenten zijn kleurvast en worden na verloop van tijd niet rood of blauw. Toch is het van belang dat u van tijd tot tijd de PMU laat opfrissen. Indien u al klant bent bij Cosmetic Xpert stuur ik u op tijd een bericht voor een gratis check-up.

Hoe verloopt de permanente make-up behandeling?

De behandeling wordt volledig afgestemd op uw gezichtsuitdrukking en wensen. Tijdens de intake (eerste afspraak) zal de gezichtsvorm en juiste pigmentkleur worden geanalyseerd en wordt er een toestemmingsformulier samen ingevuld. Dit is een korte vragenlijst over uw gezondheid, die nodig is om de behandeling veilig en verantwoord te laten verlopen.

Alvorens ik met de behandeling begin, wordt voorgetekend met potloden hoe het resultaat zal zijn, om zeker te zijn van de juiste kleur en stijl. Indien dit toch niet naar uw wens is, kan dit direct worden veranderd! Na de behandeling krijgt u een nazorgformulier en een verzorgingscrème mee om zo uw permanente make-up langer mooi te houden.

Bij iedere behandeling worden nieuwe naalden gebruikt om de steriliteit en hygiëne te garanderen. De naald wordt in het bijzijn van de klant uit de verpakking gehaald en na gebruik vernietigd.

Verdovende Emla crème/ pijnstilling

Mocht u voor het aanbrengen van uw permanente make-up pijnstilling willen, kunt u gebruik maken van een verdovende (Emla) crème. Dit is zeker een aanrader.
Let op! U dient deze crème zelf op recept aan te vragen bij de huisarts, en vervolgens mee te brengen naar de praktijk. Alvorens de behandeling zal plaatsvinden, wordt de Emla crème volgens gebruiksaanwijzing aangebracht door de permanente make-up specialist.

Deskundig en secuur

Permanente Make-up prijslijst voor salon in Geleen (Limburg)

Voorzorg instructies bij een permanente make-up behandeling

Let op!

Deze nazorginstructies zijn bedoeld voor als u net een permanente make-up behandeling heeft gehad.

Voor een snelle genezing en het mooiste resultaat zijn er enkele zaken waar u rekening mee moet houden. Daarom heb ik nazorginstructies voor de komende 14 dagen en voor op de lange termijn samengevat. Ik wil immers dat uw permanent make-up (PMU) zo lang als mogelijk mooi blijft.